Zomer en Wintercompetitie

Home » Nieuws » Zomer en Wintercompetitie

3 juni 2020

Beste leden,

De NDB heeft de afgelopen weken i.s.m. het NOC*NSF en de koninklijke nederlandse biljartbond, geprobeerd om Pool, Biljart en Darten onder de Horeca te laten vallen, dit omdat deze sporten met de horeca verbonden zijn en zo ook per 1 juni weer zouden kunnen starten.

Tot op heden komt er weinig duidelijkheid over de mogelijkheden en blijkt het dat het ook voor speelgelegenheden lastig is om het te realiseren op dit moment. Op dit moment reserveer je een zitplaats in de horeca en kan er dus nog niet gedart worden.
Daarom hebben wij als bestuur besloten in navolging van andere dartbonden om geen zomercompetitie te gaan gooien.

Het ziet er naar uit dat de wintercompetitie wel doorgang kan vinden maar misschien een aantal weken later dan normaal, we blijven het nieuws volgen en jullie op de hoogte houden mochten er veranderingen zijn. De inschrijving voor de wintercompetitie is gestart en de teams kunnen zich inschrijven tm 30 juni. De betaling hoeft niet voldaan te worden bij de inschrijving maar uiterlijk twee weken voordat de competitie begint. Alle captains hebben een mail ontvangen van teambeheer, als je de mail niet hebt ontvangen check dan ook even de spam want daar wil het nog wel eens in terecht komen. Door op deze link te klinkken https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=19 kunt u zich inschrijven voor de wintercompetitie.

Het Bestuur
Dartvereniging Kennemerland