Einde Wintercompetitie

Home » Nieuws » Einde Wintercompetitie

25 maart 2020

Beste leden,

De maatregelen rond het beperken van het Coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. Afgelopen maandag zijn er weer nieuwe beperkingen opgelegd, die ook voor ons gelden. Vandaag heeft de NBD een beslissing voor hun bond genomen en een advies gegeven voor de bonden wat te kunnen doen. De DVK heeft helaas ook moeten beslissen met de geldende maatregelen om de competitie en ranking per direct stop te zetten, dit omdat de duur van de maatregelen nog onbekend zijn en het niet meer mogelijk is om alle wedstrijden te spelen of in te halen.
Hieronder de beslissingen door het bestuur genomen.
Competitie 19/20 wordt nietig verklaard en hierdoor worden er geen winnaars uitgeroepen en zal er geen promotie/degradatie plaats vinden. De competitie zullen wij doorzetten naar seizoen 20/21 met dezelfde indeling. Nieuwe teams en teams die stoppen zullen wij in overleg in de huidige indeling invoegen/verwijderen. Dit lijkt ons als bestuur de eerlijkste oplossing.
De ranking zal worden afgesloten op de huidige stand en de spelers die prijzengeld zouden winnen krijgen hun deel naar rato uitgekeerd. Wij zullen op een later moment de bewuste spelers persoonlijk benaderen over de afwikkeling hiervan.
Deze maatregelen hebben helaas ook invloed op onze ALV die we voor juni zouden moeten houden, door deze omstandigheden willen wij hem gaan houden voordat de competitie van 20/21 van start gaat. Dit natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen en is helaas overmacht.
Ook ons bondskantoor zal voorlopig dicht blijven tot er meer duidelijkheid is en we zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij blijven gewoon bereikbaar via mail; info@dartvk.nl en de sociale media voor vragen en urgente zaken.
Wij willen jullie ook nogmaals benadrukken op de regels van de overheid en rekening met elkaar te houden. Zorg goed voor u zelf en naasten, darten blijft een spelletje en geen noodzaak.
Bestuur DVK