Uitslag Ranking #6 – De Jungle

Home » Nieuws » Uitslag Ranking #6 – De Jungle

28 december 2022

Na vijf rankings met ieder een unieke winnaar was de vraag of de zesde ranking ook weer door iemand anders gewonnen zou worden. Met een sterk deelnemersveld van 13 darters was dit niet onwaarschijnlijk, helemaal gezien de sterke vorm van John Hermsen en Eedse Dijkstra deze avond. Echter was voor beide de halve finale het eindstation waar ze verloren van Peter de Ruijter en Wesley van der Bent. Voor de start was het dus al duidelijk dat één van de twee heren zijn tweede ranking zou winnen.

Na een goede finale kon Wesley zich de eerste dubbele rankingwinnaar van dit seizoen noemen, hij versloeg Peter met 5-3. Hiermee is hij nog maar 1 punt verwijderd van de koppositie in de ranking.

De speciale verrichtingen geven een goed beeld van het niveau van deze avond: 22x 180, 4x 100+ finish en maar liefst 12x een leg die binnen in 15 darts of minder werd uitgegooid. De snelste legs kwamen op naam van Ronald en John, beiden met 12-darters.

De volgende ranking is in het nieuwe jaar in een locatie waar we dit seizoen nog niet geweest zijn; Sportcafé Nol in IJmuiden. Tot dan!