Uitslag ranking #4 – Café Sport

Home » Nieuws » Uitslag ranking #4 – Café Sport

27 november 2022

Op een regenachtige dag wisten 17 darters zich op tijd te melden voor de eerste zondagranking van het seizoen. En zij bewezen dat ze op zondag net zo’n hoog niveau kunnen halen als op een zaterdagavond; maar liefst 23 180’ers werden er gegooid, 7 hoge finishes en 3 snelle legs waarvan 1 12-darter.

De knock-outs voor de winnaarsronde kende een aantal mooie partijen, waar in de eerste ronde Jos en John al direct een kraker speelden. Jos wist deze partij te winnen en ook de daaropvolgende partijen tot aan de finale. Daar trof hij een Roy Bakker die de hele dag al goed in vorm was. Maar in de finale was het een beetje op, waardoor Jos deze met 4-1 naar zich toe kon trekken.

De verliezersronde kende ook een Carillon vs Sport finale; Bas Lammer speelde tegen Jeremy Laske. Nadat een toeschouwer aan Bas vertelde dat er bier op het spel stond, mistte hij weinig meer en won de partij met 3-0.

De beste dame van de dag was Astrid van der Meiden die in de kwartfinale van de winnaarsronde haar meerdere moest erkennen in Jos.

De volgende ranking is op 3 december in Cafe ‘t Carillon in Beverwijk. Inschrijving van 19:00 – 19:45 en start van het toernooi om 20:00 uur. Tot dan!