Uitslag ranking #2 – De Jungle

Home » Nieuws » Uitslag ranking #2 – De Jungle

26 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 22 oktober was het al weer tijd voor de tweede ranking van het seizoen. Ondanks het jubileumtoernooi bij de Moriaan, verschenen er toch 13 darters aan de oche. En hoeveel het aantal deelnemers iets lager was dan normaal, was het niveau er niet minder om. De 13 deelnemers gooiden samen 16x 180, 8x een 100+ finish en 2x een 15-darter.

Vooral voor Joey de Jong was het een avond om niet te vergeten, met zijn nieuwe pijlen gooide hij 5x 180, 3 100+ finishes en een 15-darter. Uiteindelijk moest hij in de finale buigen voor Wesley v/d Bent die net even iets beter was en met 5-3 won.

De verliezersronde werd besloten in een wedstrijd tussen Matthew de Wit en Joey van Schagen. In de beslissende leg was Matthew de baas, waardoor hij de verliezersonde wist te winnen.

Wederom wist een dame zich te plaatsen voor de winnaarsronde, waar ze strandde in de kwartfinales. Maar Astrid wist hiermee wel de plek van ‘beste dame’ voor zich op te eisen.

Al met al was het een gezellig toernooi, alle deelnemers dank voor jullie komst. De volgende ranking is op zaterdag 5 november bij Bij45 in Beverwijk. Inschrijving start om 19.00 uur en het toernooi begint om 20.00 uur. Tot dan!