Uitslag Ranking #14 – Sportcafé Nol

Home » Nieuws » Uitslag Ranking #14 – Sportcafé Nol

28 april 2023

Op een grijze zondagmiddag vonden 15 darters hun weg naar Sportcafé Nol voor de laatste reguliere ranking van het seizoen. Na een gezellige middag, een prima niveau en een schitterende finale wist Peter de Ruijter ook deze ranking op zijn naam te schrijven. En daarmee ook de DVK rankingtitel voor het seizoen 2022-2023 op te eisen.

En de prijzenregen in huize de Ruijter stopte daar niet, Samantha was namelijk de beste dame van de dag omdat zij als enige dame de winnaarsronde wist te halen.

De winnaarsronde werd deze keer wederom gewonnen door Jos Tiebosch. Hij kwam niet door de poule met Peter en Wesley maar was in de verliezersronde onaantastbaar en gaf daar geen leg meer af.

Door voor de tweede keer op rij de halve finale te halen heeft Dimitri zich aangesloten bij de rest van de top 10. Met alleen Gesloten Kennemerland nog te gaan en de dubbele punten die daar nog te verdienen zijn kan er nog een flinke verschuiving plaatsvinden in de plekken 2-10. Hieronder een overzicht van de huidige opgeschoonde top 10