UITSLAG RANKING #12 – CAFÉ SPORT

Home » Nieuws » UITSLAG RANKING #12 – CAFÉ SPORT

28 maart 2023

Op 18 maart was het tijd voor de twaalfde ranking van het seizoen, in Café Sport. Met 17 darters aan de start van de avond was de ranking iets minder druk dan we gewend zijn. Peter maakte van de gelegenheid gebruik om zijn voorsprong op de concurrentie verder uit te breiden door in de finale te winnen van Arvin en dus ook deze ranking op zijn palmares te zetten.

Hij ging deze avond met een goed gevulde prijzentas naar huis want behalve de winst had hij de hoogste finish (156) en snelste leg (14). Alleen de prijs voor meeste 180’ers nam hij niet mee, die ging naar Nick Graffe met 3 stuks. Beste dame van de avond was Astrid die als enige dame de winnaarsronde van het hoofdtoernooi wist te halen.

Met nog een paar rankings te gaan lijkt Peter zeker van de winst, maar niets is minder waar. Aan het einde van het seizoen tellen alleen de 10 beste resultaten. En waar Jos – de huidige nummer 2 – een aantal relatief mindere resultaten heeft behaald kan hij dat in de aankomende rankings nog prima corrigeren. Hierdoor zal de uiteindelijke beslissing waarschijnlijk pas bij de Gesloten Kennemerland vallen.

De volgende ranking is in de thuisbasis van Peter; Café ‘t Carillon op 1 april. Maar dat is goed nieuws voor de achtervolgers, want hij wist maar 1 van de 3 rankings die daar dit seizoen zijn gehouden te winnen.