UITSLAG RANKING #11 – Café ‘t Carillon

Home » Nieuws » UITSLAG RANKING #11 – Café ‘t Carillon

12 maart 2023

Op zaterdag 4 maart was de 11e rankingavond van dit seizoen in Café ‘t Carillon in Beverwijk. Met 24 deelnemers aan de start van het toernooi – waaronder de hele top 5 – beloofde het een mooie avond te worden. En met 25x 180, 13 snelle legs en 10 hoge finishes werden we dan ook niet teleurgesteld.

De avond werd gewonnen door Gert Jan Berendsen die daarmee de stijgt naar de derde plek in de ranking en tegelijkertijd weer aansluiting heeft bij #2; Jos Tiebosch. Jos liet zich in de poule verrassen en was daardoor aangewezen op de verliezersronde, die hij wist te winnen.

Dat Gert Jan in vorm was blijkt wel uit het feit dat hij maar liefst 6 15-darters wist te produceren tijdens het toernooi. De hoogste finish van de avond was de hoogst mogelijke; Robin Houweling gooide 170 in de beslissende leg tegen Bart van der Zon. Hiermee pakt hij niet alleen de winst maar ook de hoogste finish af van Bart, die tot dat moment met 146 bovenaan stond.

De volgende ranking is het laatste toernooi voor Open Kennemerland, een mooi moment om de vorm nog even te testen. Ranking 12 is op 18 maart bij Café Sport in Beverwijk, tot dan!