Uitslag ranking #1 – Café Sport

Home » Nieuws » Uitslag ranking #1 – Café Sport

3 oktober 2022

Afgelopen zaterdag, 1 oktober, was de eerste officiële DVK ranking van het nieuwe seizoen. Met 22 deelnemers was de opkomst redelijk en waren vooral de recreanten en de dames onder vertegenwoordigd.

Met 1 recreant en 3 dames werden alle categorieën samengevoegd in één toernooi. In dit geval worden de resultaten voor de verschillende categorieën op de resultaten die zij behalen in dat toernooi.

Joey van Schagen – de enige recreant van de avond – wist zich in de poule knap te plaatsen voor de winnaarsronde. Helaas was dat voor hem direct het eindstation, maar al met al een goede prestatie.

Mascha Jonker plaatste zich als dame ook voor de winnaarsronde en wist daar tot de kwartfinales te komen, waarmee ze de beste dame van de avond was.

In het voorgaande rankingseizoen (2019-202) stond er in de eerste 9 rankings altijd minmaal één speler uit Café Sport in de finale. Daar werd tijdens deze eerste ranking direct een stokje voor gestoken. De finale van de winnaarsronde werd gespeeld door Gert-Jan Berendsen (D.C. Carillon 4) en Rico Langenberg (Op ‘t nippertje). Een spannende partij die in de beslissende leg door Rico werd gewonnen.

De verliezersronde werd gewonnen door Matthew de Wit door in de finale Dimitri Willard te verslaan.

In totaal werden er deze avond 12 180’ers gegooid en 2 15-darters, opvallend genoeg waren er maar 2 hoge finishes; 116 en 101. Laten we dat laatste maar toekennen aan het feit dat als we hoog genoeg scoren, er geen hoge finishes aan te pas komen ;).

De volgende ranking is op 22 oktober in De Jungle in Vijfhuizen. Inschrijving start om 19.00 uur en het toernooi begint om 20.00 uur.