Zomer en Wintercompetitie 2020/2021

Home » Nieuws » Zomer en Wintercompetitie 2020/2021

3 mei 2020

Beste Leden,

Op het moment is het allemaal nog onduidelijk wanneer de horeca weer open mag, dit alles is dan ook onder voorbehoud.
Wij als bestuur van Dartvereniging Kennemerland zijn achter de schermen wel bezig om het een en ander voor te bereiden voor de zomercompetitie en voor de wintercompetitie voor het geval er besloten wordt dat de horeca weer opengaat voor September.
Als de voorbereidingen dan zijn gedaan dan kunnen we snel schakelen om dit te realiseren zodat we dan op een korte termijn de competities kunnen laten starten.
Om inzicht te krijgen hoeveel teams er deel willen nemen aan de zomercompetitie zullen wij vanaf 7 mei 2020 de inschrijving starten en deze zal dan sluiten op 21 mei 2020. De inschrijving voor de zomercompetitie is dit jaar kosteloos ter compensatie van de wintercompetitie van afgelopen seizoen. Als het allemaal doorgaat dan gaan we in twee verschillende categorieën spelen namelijk de Topklasse voor de Ere en 1e divisieteams en de Recreanten voor de teams uit de 2e en 3e divisie, als er bij een inschrijving drie of meer spelers uit de ere en 1e divisie ingeschreven worden dan wordt dit team ingedeeld in de Topklasse. Als er blijkt dat er te weinig teams uit de Topklasse ingeschreven worden dan zullen we helaas alles samen moeten voegen. De zomercompetitie willen we laten starten in de week van 15 juni 2020.

Voor de wintercompetitie gaan we de inschrijving openen op 1 juni 2020 en zal sluiten op 21 juni 2020. Inschrijven kan alleen via teambeheer voor beide competities. De betaling voor de inschrijving voor de wintercompetitie zal op een later tijdstip plaats vinden omdat we nog niet zeker weten of het allemaal doorgaat. Het streven is dan dat er twee weken voor aanvang van de competitie betaald is door alle ingeschreven teams. Als de betaling niet voor die tijd binnen is wordt het team weer uitgeschreven. Alle betalingen gaan via de bank en er wordt geen contant geld aangenomen (pinmogelijkheid op kantoor wordt aan gewerkt).
De wintercompetitie zal starten in de week van 7 september 2020.

Nogmaals al het bovenstaande is onder voorbehoud omdat wij ook afhankelijk zijn wat de overheid gaat beslissen over de horeca. Maar dit alles doen we als voorbereiding zodat we eventueel snel kunnen starten met beide competities.

Bestuur Dartvereniging Kennemerland