Uitslag Ranking #5 – Café ‘t Carillon

Home » Nieuws » Uitslag Ranking #5 – Café ‘t Carillon

11 december 2022

Zaterdag 3 december vond al weer de vijfde ranking van het seizoen plaats. En dat dit seizoen gekenmerkt wordt door een sterk deelnemersveld blijkt wel uit het feit dat de vijfde ranking ook de vijfde unieke winnaar kende. Tot op heden is het niemand gelukt om een tweede ranking op zijn naam bij te schrijven.

Deze keer was Jos Tiebosch echter wel dicht bij, hij moest alleen in de finale Gert-Jan Berendse voor zich dulden. Gert-Jan wist de finale met 5-3 te winnen.

De 20 aanwezige darters wisten samen maar liefst 11 (!) snelle legs te gooien. Ronald Schilder was met zijn 12-darter het snelst van iedereen. Er werden deze avond 11 180-ers gegooid en hofleverancier was Wesley met 5x 180.

Het klapstuk van de avond werd gegooid door Nick Graffe, hij gooide een 170 finish om de wedstrijd te winnen in de halve finale van de verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde was Joey de Jong toch net even sterker.

Kent de volgende ranking weer een nieuwe winnaar? Of gaat het iemand lukken om zijn tweede ranking te winnen? We gaan het zien in de Jungle in Vijfhuizen op 17 december. Tot dan!