Wijziging Bestuursleden

Home » Nieuws » Wijziging Bestuursleden

15 december 2019

Beste Leden,

Michel Bor heeft om privé-redenen besloten per direct zijn functie als bestuurslid neer te leggen. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet, vinden we jammer maar begrijpen hem.

Esmeralda Wattel heeft besloten om te stoppen als bestuurslid. We vinden dat jammer, maar we respecteren haar keuze. Ze heeft veel voor de DVK gedaan, er was zelfs een periode dat ze het bijna alleen draaiende moest houden. Wij willen haar bedanken voor haar inzet.

Omdat het bestuur een aantal bestuurders miste, hebben zich 3 leden aangemeld als bestuurslid op de afgelopen ALV: Ricardo Broekhof, Bianca Mertens en John Hermsen. We moesten het op korte termijn aanpakken, dus we hebben ze per direct in het bestuur opgenomen.

Wij willen ook de leden die niet op de ALV waren, de kans geven om zich aan te melden als bestuurslid. Belangrijk is, dat als je in het bestuur komt, dat altijd voor de functie ‘bestuurslid algemeen’ is. Functies en titels worden in overleg met het bestuur verder bepaald.

Een bestuursfunctie is pas defenitief, als er is gestemd door de leden op een BALV of ALV. Dat geldt dus ook voor de eerder toegevoegde bestuursleden.

Voor informatie kun je een e-mail sturen naar info@dartvk.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur DVK