Uitslag Ranking #4

 • Datum: 16/11/2019
 • Locatie: De Jungle Vijfhuizen
 • Afgelopen zaterdag is de 4e ranking van dit seizoen gegooid in De Jungle in Vijhuizen. De opkomst was met 22 deelnemers wat lager dan verwacht, maar de sfeer maakte alles goed. Door het continue gezang van Dave konden er maar weinig mensen zich er toe zetten om speciale verrichtingen te gooien. Het gevolg was 9 x 180 en slechts 2 100+ finishes. Opvallend was dat Dave zelf geen last had van zijn gezang, want hij gooide een 13, 14 en 15 darter.

  Matthew de Wit besloot aan het begin van de avond om over te stappen naar de Topklasse, waar hij ook thuis hoort. Dat betekent wel dat zijn uitslagen voor de recreanten tot op heden geschrapt zijn.

  Buiten een geoliede stem was Dave ook gewoon weer in vorm. Hij haalde de finale, maar daar was Dirk Mertens toch een maatje te groot voor hem.

  Bij de dames werd de ‘DVK Dames Klassieker’ gespeeld in de finale; Astrid tegen Bianca Mertens. Astrid won de finale en daarmee haar eerste rankingoverwinning van het seizoen.

  De winst bij de recreanten ging wederom naar Andy Mertens, zijn 3e van het seizoen. Hij won in de finale van Rick Bakker die zijn eerste finale haalde.

  Alle aanwezige bedankt, gefeliciteerd aan de winnaars en tot de volgende ranking op 8 december. Dan zijn we weer bij de Zien in Uitgeest, waar hopelijk de lokale held Adrie weer mee doet.