Jeugd

Speciaal voor de jeugd organiseren wij wekelijks de jeugdranking op zondagochtend. Onder begeleiding van Jesper Nijman en Dennis Hoek spelen de jeugdspelers wekelijks een ranking, waarna aan het einde van het seizoen de prijzen worden verdeeld. Hierbij gaat er niemand met lege handen naar huis.

De ranking wordt gespeeld in Sporthal de Zien in Uitgeest. We beginnen om 10.00 uur en we zijn meestal rond 13.30 uur klaar. De wekelijkse rankings worden afgewisseld met leuke toernooien, zoals een kersttoernooi en ter afsluiting van het seizoen het ouder/kind toernooi.

Voor het seizoen 2019/2020 willen we met de jeugdspelers gaan deelnemen aan de NDB Rankings. Op de dagen van de NDB Rankings zal er dan geen jeugddarten zijn in de sporthal. Zodra de speeldata van de NDB Rankings bekend zijn, zullen we ze hier publiceren.

Voor het aankomende seizoen is er nog plek voor nieuwe jeugdspelers. Dus, vindt uw zoon of dochter het leuk om te darten? Dan is dit een leuke manier om kennis te maken met de dartsport. U kunt zonder aanmelding vooraf naar de sporthal komen op zondagochtend of vooraf even contact met ons opnemen via: info@dartvk.nl.

Net als bij vrijwel iedere sport is het jeugddarten afhankelijk van sponsoren. Wij – en de jeudgspelers – zijn erg blij met onze sponsoren;

Er is nog ruimte voor extra sponsoren. Wilt u een bijdrage doen aan het jeugddarten in Kennemerland? Neem dan contact met ons op via: info@dartvk.nl.