shadow

Seizoen 2021-2022

De competitie staat online.

Er zijn wat aanpassingen (i.v.m. de Coronamaatregelen) dit seizoen welke zijn goedgekeurd door de ALV van 11-9-2021.

De aanpassing voor de 2e divisie is als volgt, de singles worden een BO/3 ipv een BO/5 en de teamgame wordt vervangen door een solo. De captain wijst dan iemand aan en deze persoon speelt nog een single BO/3.
voor de 3e divisie is de wijziging als volgt, de koppels worden tac tics BO/1 ipv BO/3 en ook hier wordt de teamgame vervangen door een solo.
Dit doen we omdat de horeca om 0.00 uur dicht moet en het risico dan bestaat dat de wedstrijd niet klaar is, mocht na deze wijzigingen de wedstrijd nog niet klaar zijn dan is de stand op dat moment de einduitslag.

Een andere wijziging is dat de inhaalweken zijn komen te vervallen omdat er een aantal vrije weken zijn ontstaan voor de teams omdat er minder teams ingeschreven zijn. Als er een wedstrijd om wat voor reden dan ook verplaatst wordt dan moet deze binnen 4 weken na geplande wedstrijddag ingehaald worden.

Het Bestuur