shadow

Update wintercompetitie 2020-2021

Beste leden,

Zoals bekend gaat het niet goed met de bestrijding van het Coronavirus, op dit moment nemen de aantallen besmettingen niet af en zitten we inmiddels in een lockdown. Wij als bestuur van onze dartvereniging moeten ook inspelen op deze situatie, die bijna per week veranderd. Daarom hebben wij in navolging van de NDB ook moeten beslissen om niet van start te gaan met de wintercompetitie 20/21, dus ook geen halve competitie. Wij als bestuurders/darters vinden het ook vervelend om deze keuze te moeten maken maar helaas de enige juiste keus naar ons idee met de huidige ontwikkelingen.

Mochten er toch nog positieve veranderingen zijn verder in het jaar zullen wij uiteraard als DVK gaan kijken wat er eventueel nog georganiseerd kan worden, alles natuurlijk onder voorbehoud en conform de regels van dat moment.

Wij wensen de bij ons aangesloten speelgelegenheden ook al het beste, jullie worden wederom zwaar getroffen door de maatregelen.

Ondanks alle slechte vooruitzichten, wensen wij jullie fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Dat we in 2021 maar weer snel ons “normale” leven kunnen oppakken en er weer allemaal leuke dingen doorgang kunnen gaan vinden.

In de link vinden jullie het nieuwsbericht van de NDB

https://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/4114-ndb-niet-van-start-met-competities-in-januari-2021

Bestuur DVK