shadow

Uitstel Competitie tot 1-1-2021

Beste Leden,

Het bestuur van de DVK heeft het advies van de NDB besproken en is van mening dit advies over te moeten nemen. De DVK heeft een groot gebied en heeft te maken met verschillende gemeentes elk met hun eigen reglementering en wetgeving. Dit maakt het voor de DVK bijna onmogelijk om een eerlijke en goede competitie op te starten. De gezondheid van de leden is voor ons heel belangrijk en hoe graag we ook willen darten het mag nooit zo zijn dat we risico’s moeten gaan lopen om dat te kunnen doen. Niet op iedere locatie is het mogelijk om voldoende afstand te bewaren.
Wij als bestuur krijgen regelmatig updates van de NDB en wij zullen deze ook delen met onze leden.

Darten kan en mag sinds juli in de horeca, maar darten in competitieverband op een eerlijke en gelijkwaardige manier kan wat ons betreft dus niet.
We hopen op betere tijden zodat we eventueel vanaf januari 2021 het darten in competitieverband weer zouden kunnen oppakken.

Het Bestuur